Salon restaurant pentru servirea mesei:

Doua sali cu o  capacitate de peste 30 – 50 de locuri in functie de eveniment, salonul restaurant oferă o atmosferă intimă și caldă, unde puteți savura preparate culinare deosebite în compania prietenilor,  într-o ,,banală,, zi din an sau poate deveni locația ideală pentru un eveniment privat.

Sală multifuncțională pentru evenimente:

Sala noastră de evenimente poate fi amenajată într-un mod particular, special pentru momentele deosebite din viața ta. Având o capacitate de 230  – 250 de locuri, evenimentele marcante vor deveni cu adevărat memorabile și speciale. Nunți, botezuri sau evenimente de companie vor prinde viață în cel mai inedit mod în cadrul restaurantului nostru. Iar pentru cei care preferă oficializarea nunții în aer liber, pe timp de vară se poate amenaja un colț feeric destinat jurămintelor de dragoste, în fața martorilor și sub mângâierea soarelui de vară. Bunul gust se regăsește și în preparatele culinare pregătite în bucătăria proprie de către maestri bucătari și este servită de către personalul nostru, cu profesionalism și dedicare.

Terasă de vară:

In anotimpul cald vă așteptăm pe terasă, într-o atmosferă rustică și răcoroasă. Cele 130 de locuri vă permit să vă bucurați, alături de prieteni, de un cadru natural, degustând totodată, preparate la grill sau la proțap, cât și produse tradiționale zonei de pustă din Banatul românesc, sârbesc și unguresc.