Cămara cu bunătăți

Fie că doriți o seară relaxantă după o zi agitată, sau să ieșiți din rutină, vă puteți delecta cu preparatele din cămara cu bunătăți, care mai de care mai gustoase.

Specialități

Medalion de căprioară

Pentru împătimiții preparatelor „sălbatice”, bucătarii noștri au ales cu atenție medalioane de căprioară, pe care le-au atins ușor cu un sos fin de ciuperci, alături de câteva găluște.

Gulaș de mistreț

Multitudinea de gusturi redate de carnea special preparată și condimentată, alpturi de cartofii aurii și găluștele specifice vor fi un adevărat deliciu pe cerul gurii.

Obrăjori de vită

Dacă nu ești încă dispus să încerci ceva „sălbatic”, dar ai vrea să fie a la carte, întreabă ospătarii noștri de obrăjori de vită suculenți așezați, obosiți, pe pat de tăiței cu legume.

Confit de miel

Un veritabil confit de miel bine gătit, alături de garnitură de fasole verde poate fi alegerea celor care, deși țin la siluetă, vor să încerce ceva diferit de preparatele clasice.

Ți-am făcut poftă? Te așteptăm la Popasul să te bucuri de cele mai gustoase preparate și specialități, într-un ambient liniștit și relaxant.

© Copyright - Pensiunea Popasul Căprioarei - cazare la standade internaționale, Timișoara